برنج شیرودی چیست؟

برنج شیرودی

به احتمال زیاد زمانی که در شهریور ماه به مازندران سفر می کنید شاهد زحمات و تلاش‌های شالیکاران در شالیزارهای برنج خواهید بود. مشغول برداشت یکی از انواع پر محصول برنج ایرانی، برنج شیرودی، هستند. این نوع از برنج بیشتر در مناطق سردسیر و کوهستانی شمال و در مناطقی که کیفیت آب و خاک آنها […]

برنج قهوه ای برای لاغری

برنج قهوه ای برای لاغری

شاید با شنیدن برنج قهوه‌ای برای لاغری به ذهنتان بیاید تفاوت آن با برنج سفید چیست؟ بهتر است بدانید که برنج از چند لایه تشکیل شده است که یکی از این لایه ها سبوس برنج است. اگر این لایه که خارجی ترین قسمت برنج است، از آن جدا شود برنج سفید و اگر جدا نشود […]

طرز تهیه برنج آبکش

برنج آبکش

یکی از ویژگی‌های برجسته بانوی ایرانی آشپزی ماهرانه ایشان است. از جمله غذاهایی که حساسیت خاصی در روش پخت آن وجود دارد و اکثر خانم های ایرانی از عهده آن بر می آیند برنج آبکش شده است. برای پخت خوب آن باید در میزان آب، روغن و نمکی که در تهیه آن استفاده می‌شود دقت […]

سبوس برنج چیست و چگونه آن را مصرف کنیم؟

سبوس برنج چیست

سبوس برنج چیست ؟ سبوس یکی از فرآورده های مغزی برنج است. به هنگام خشک کردن برنج و قبل از روانه برنج به بازار از برنج جدا می شود. به طور دقیق تر اگر بخواهیم بگوییم در ابتدا پوسته سفت و سخت برنج را جدا می کنند. بعد از این پوسته، پوسته دومی هم وجود […]

تفاوت برنج کهنه و تازه

تفاوت برنج کهنه و تازه

با شروع برداشت برنج در تیر ماه که معمولا تا شهریور ماه به طول می انجامد، کشاورزان انبار های برنج خود را برای پر کردن مجدد خالی کرده و برنج هایی که از گذشته داشته اند را به فروش می رسانند. البته بعضی از کشاورزان برای تامین هزینه های کاشت، داشت و برداشت برنج های […]

طرز پخت برنج کته

برنج کته

امروز میخوایم طرز پخت برنج کته رو آموزش بدیم ابتدا یک توضیح مختصری راجب این موضوع و خاصیت آن بیان کنم. برنج یکی از اصلی ترین غذا های مصرفی ما ایرانیان چه در وعده ناهار و چه شام است. معمولا به دو روش کته و آبکش تهیه می شود. روش آبکش معمولا در مهمانی ها […]

طرز پخت برنج رستورانی

طرز پخت برنج رستورانی

طرز پخت برنج رستورانی و شکل ظاهری که به خودش میگیره برای ما ایرانی ها از اهمیت بالایی برخورداره تا بتونیم از مهمونامون به بهترین نحو پذیرایی کنیم. حالا این مهمون ما میتونه یه مهمون خانوادگی مثل عمه، دایی یا هر کس دیگه ای باشه و هم می تونه به عنوان مشتری رستوران ما باشه.در […]

برنج دم سیاه

شاید اولین سوالی که با شنیدن نام برنج دم سیاه به ذهنتن می آید این باشد که دلیل نامگذاری چه بوده است؟ علت نامگذاری این برنج ایرانی به برنج دم سیاه، به خاطر رنگ ریشک یا دم شلتوک آن است که سیاه رنگ می باشد. این برنج یکی از انواع برنج های ایرانی با کیفیت […]

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

امروز قراره راجب یک دستور دسر فوق العاده صبت کنیم که بسیار برای مهمونی ها مناسب است. طرز تهیه فرنی با آرد برنج که امروز یکی از دسر های پرطرفدار در ایران می باشد، با ارزش غذایی بالایی که در آن وجود دارد بسیار برای کودکان مناسب است. فرنی یکی از میان وعده ها یا […]

تفاوت برنج کشت اول و دوم

تفاوت برنج کشت اول و دوم

امروزه قراره به یکی از سوالات بسیار مهم در خصوص برنج بپردازیم که خیلی از افراد نمیدانند و همیشه منجر به قضاوت اشتباه آنها در خصوص برنج ایرانی میشود. تفاوت برنج کشت اول و کشت دوم یکی از سوالاتی که در این مقاله به آن پرداختیم تا بتوانید در هنگام خرید از کیفیت آن بهره […]