سبوس برنج چیست و چگونه آن را مصرف کنیم؟

سبوس برنج چیست

سبوس برنج چیست ؟ سبوس یکی از فرآورده های مغزی برنج است. به هنگام خشک کردن برنج و قبل از روانه برنج به بازار از برنج جدا می شود. به طور دقیق تر اگر بخواهیم بگوییم در ابتدا پوسته سفت و سخت برنج را جدا می کنند. بعد از این پوسته، پوسته دومی هم وجود […]

تفاوت برنج کهنه و تازه

تفاوت برنج کهنه و تازه

با شروع برداشت برنج در تیر ماه که معمولا تا شهریور ماه به طول می انجامد، کشاورزان انبار های برنج خود را برای پر کردن مجدد خالی کرده و برنج هایی که از گذشته داشته اند را به فروش می رسانند. البته بعضی از کشاورزان برای تامین هزینه های کاشت، داشت و برداشت برنج های […]

طرز پخت برنج کته

طرز پخت برنج کته

امروز میخوایم طرز پخت برنج کته رو آموزش بدیم ابتدا یک توضیح مختصری راجب این موضوع و خاصیت آن بیان کنم. از شما عزیزان دعوت می کنم تا به انتهای مطالب همراهی داشته باشید. برنج یکی از اصلی ترین غذا های مصرفی ما ایرانیان چه در وعده ناهار و چه شام است. معمولا به دو […]

طرز پخت برنج رستورانی

طرز پخت برنج رستورانی

طرز پخت برنج رستورانی و شکل ظاهری که به خودش میگیره برای ما ایرانی ها از اهمیت بالایی برخورداره تا بتونیم از مهمونامون به بهترین نحو پذیرایی کنیم. حالا این مهمون ما میتونه یه مهمون خانوادگی مثل عمه، دایی یا هر کس دیگه ای باشه و هم می تونه به عنوان مشتری رستوران ما باشه.در […]

برنج دم سیاه

برنج دم سیاه

شاید اولین سوالی که با شنیدن نام برنج دم سیاه به ذهنتن می آید این باشد که دلیل نامگذاری چه بوده است؟ علت نامگذاری این برنج ایرانی به دم سیاه، به خاطر رنگ ریشک یا دم شلتوک آن است که سیاه رنگ می باشد. این برنج یکی از انواع برنج های ایرانی با کیفیت عالی […]

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

امروز قراره راجب یک دستور دسر فوق العاده صبت کنیم که بسیار برای مهمونی ها مناسب است. طرز تهیه فرنی با آرد برنج که امروز یکی از دسر های پرطرفدار در ایران می باشد، با ارزش غذایی بالایی که در آن وجود دارد بسیار برای کودکان مناسب است. فرنی یکی از میان وعده ها یا […]

تفاوت برنج کشت اول و دوم

تفاوت برنج کشت اول و دوم

امروزه قراره به یکی از سوالات بسیار مهم در خصوص برنج بپردازیم که خیلی از افراد نمیدانند و همیشه منجر به قضاوت اشتباه آنها در خصوص برنج ایرانی میشود. تفاوت برنج کشت اول و کشت دوم یکی از سوالاتی که در این مقاله به آن پرداختیم تا بتوانید در هنگام خرید از کیفیت آن بهره […]

تشخیص برنج اصل

تشخیص برنج تقلبی و برنج اصل

برای بسیاری از شما ممکن است پیش آمده باشد که وقتی سر سفره نشسته اید و قرار بوده پلویی که مادر یا همسرتان با عشق تمام و با صرف زمان پخته و حتی زمان زیادی را هم صرف تهیه ی خورشت آن کرده را میل کنید، با یک طعم عجیب و غریب موقع خوردن برنج […]

برنج دودی چیست

برنج دودی چیست

بسیاری از ما ممکن است با رفتن به دل طبیعت هوس یک غذای دودی کنیم. خوردن خوراکی دودی چه برنج دودی چه گوشت دودی در طبیعت اشتها را دو چندان می کند و لذت به یاد ماندنی دارد. یکی از مواد غذایی که به حالت دودی مصرف می شود برنج است، در واقع همان برنج […]

انواع برنج طارم

یکی از جمله محصولات این شهرستان برنج است و به همین خاطر نام برنج این منطقه برنج طارم نام گرفته است. برنج هایی که در این منطقه تولید و برداشت می شوند از لحاظ حجم تولیدی درهرهکتار پایین است. اما از لحاظ کیفیت و مشخصه هایی مثل عطر و طعم و ماندگاری بالای پس از […]