طرز تهیه کشمش پلو

طرز تهیه کشمش پلو

کشمش پلو یکی از انواع پلو های مخلوط و خاص پسند ایرانی است. به دلیل وجود کشمش در آن، باب میل افرادی است که به غذاهایی با طعم شیرین اشتیاق دارند. کشمش از آنجایی که سرشار از کلسیم، پتاسیم، بور و آنتی اکسیدان می باشد، یک غذای مناسب برای افرادی است که با پوکی استخوان و همچنین سرطان دست و پنجه نرم می کنند. چرا که آنتی اکسیدان های موجود در این ماده رادیکال های آزاد شناور در اطراف بدن را تمیز کرده و موجب پیشگیری از سرطان خواهد شد. شما می توانید در طرز تهیه کشمش پلو از مرغ استفاده کنید و یا به تنهایی با کشمش آن را تهیه کنید، که در آن صورت یک غذای سالم به شمار خواهد رفت. با شمال رایس همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خاص پسند را به راحتی را گیرید.

مواد لازم برای تهیه کشمش پلو ساده چیست؟

🌾 برنج ایرانی ۴ پیمانه،

👨‍🍳👨‍🍳 کشمش پلویی ۱ پیمانه،

🌾 کره یا روغن جامد ۴ قاشق غذاخوری،

👨‍🍳👨‍🍳 زنجبل و دارچین هر کدام ۲ قاشق چایی خوری،

🌾 زردچوبه نصف قاشق چایی خوری،

👨‍🍳👨‍🍳 نمک و فلفل به مقدار لازم.

طرز تهیه کشمش پلو ساده

در این روش باید برنج را از قبل حدودا برای ۲ تا ۳ ساعت با نمک بخیسانید. کشمش پلویی نیز از هر نوعی که دارید بهتر است برای ۱ ساعت در آب سرد خیسانده شود تا نرم تر شود. دقت کنید که در صورت استفاده از آب گرم، کشمش تغییر حالت داده و دلچسب نخواهد بود. بعد از این یک ساعت کشمش ها را آبکش کردید، در یک تابه روغن یا کره را روی حرارت بگذارید و کشمش ها را به همراه ادویه های گفته شده به آن اضافه کنید. برای مدت ۲ تا ۳ دقیقه کشمش ها را در تابه تفت دهید تا اصطلاحا پفکی شوند.

لطفا مراقب باشید که کشمش ها نسوزند. بعد از آماده شدن کشمش ها یک قابلمه را تا نصفه آب کنید و بگذارید تا به جوش بیاید سپس آب برنج ها را دور ریخته و داخل آب در حال جوش بریزید. وقتی که دانه های برنج به اندازه کافی نرم شد آن را آبکش کنید. کمی سلیقه به خرج بدین و کف قابلمه مورد نظرتان روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را آماده کنید. در آخر یک لایه برنج کف قابلمه بریزید و سپس یک لایه کشمش به آن اضافه کنید. به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شوند. ۴۵ دقیقه به محصولی که برای نوش جان کردن آن زحمت کشیده اید، فرصت دهید تا دم بکشد.

مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با مرغ

👨‍🍳👨‍🍳 برنج ایرانی ۴ پیمانه،

🌾 کشمش پلویی ۱پیمانه،

👨‍🍳👨‍🍳 1 عدد سینه مرغ،

🌾 یک عدد پیاز متوسط،

👨‍🍳👨‍🍳 کره ۳ قاشق غذاخوری،

🌾 زعفران دم کرده به مقدار لازم،

👨‍🍳👨‍🍳 نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم.

طرز تهیه کشمش پلو
طرز تهیه کشمش پلو

طرز تهیه کشمش پلو با مرغ

در این مدل از کشمش پلو باید ابتدا مواد میانی آن را تهیه کنیم. البته باید از قبل برنج را در آب و نمک بخیسانیم. برای شروع، سینه مرغ را به قطعات کوچک برش بزنید. سپس پیازی که داشتید را با رنده درشت رنده کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. نیمی از پیاز داغ ها را برای کشمش ها کنار بگذارید. بعد از طلایی شدن پیازها، قطعات مرغ را به همراه نمک و سایر ادویه ها به آن اضافه کنید. کمی تفت دهید تا مرغ ها تغییر رنگ بدهند سپس یک لیوان سر پر آب به آن اضافه کنید تا خوب مغز پخت شوند.

در یک تابه جداگانه نیز کشمش های آبکش شده را به همراه کره، زعفران دم کرده و باقی پیاز داغ ها به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. وقتی که مرغ ها جا افتادند و کمی آب از آن باقی مانده بود، کشمش ها را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید. سپس برنج ها را آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ دلخواهتان را بچینید. سپس برنح ها و ترکیبی که داشتیم را لایه به لایه در قابلمه بریزید و حدودا ۴۵ دقیقه مهلت بدین تا دم بکشد.

البته امکان دم کردن برنج به صورت جداگانه هم وجود دارد. می توانید ترکیب مرغ و کشمش را به برنج اضافه کنید و با سس مرغ نوش جان کنید.

فوت و فن های طرز تهیه کشمش پلو

🥄 شما می توانید فیله های مرغ را جداگانه آب پز کنید. سپس به حالت ریش ریش در بیاورید و با کشمش ها ترکیب کنید.

🌾 در پخت کشمش پلو می توانید از کشمش زرد، قهوه ای و یا ترکیبی از این دو استفاده کنید.

🥄 شما می توانید به جای گوشت از عدس نیز در کنار کشمش ها استفاده کنید. که نوعی عدس پلو مجلسی نیز به حساب می آید.

🌾 بهترین روش نگهداری از کشمش ها برای حفظ رطوبتف فریز کردن آن است.

🥄 با خرید برنج ایرانی می توانید طعم لذیذ و اصیل این غذا را تجربه کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *