طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

سلام و وقت بخیر خدمت شما همراه عزیز. از اینکه برای آموزش طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان ، شمال رایس رو انتخاب کردین بسیار مفتخریم. با بنده همراه باشید تا روند آسان تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش بدم.

شاید شما از کسانی باشید که ته چین مرغ زیاد به گوش تان خورده باشد. ولی از به کار بردن بادمجان در کنار این غذا کمتر شنیده اید. ترکیب مرغ و بادمجان در کنار هم یک ترکیب بی نظیری را تشکیل می دهد. مانند غذاهای دیگری مثل گراتن مرغ و بادمجان از طعم لذیذی برخوردار است و به امتحان کردن آن می ارزد.

به احتمال زیاد در ادامه تصمیم بگیرید این غذا بتواند جزو یکی از وعده های غذایی ثابت سفره تان شود. اگر با طرز تهیه ته چین مرغ آشنا باشید طرز تهیه ته چین مرغ با بادمجان هم زحمت زیادی برایتان ندارد. کافی ست یک لایه بادمجان سرخ شده به ته چینتان اضافه کنید.

با ما همرا باشید تا طرز تهیه این غذای لذیذ را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش دهم. این طرز تهیه برای ۴ تا ۵ نفر کفایت می کند.

مواد لازم در طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

🌾 برنج ۴ پیمانه،

👩‍🍳 یک عدد سینه مرغ تکه شده،

🌾 بادمجان ۳ عدد متوسط،

👩‍🍳 تخم مرغ ۱ عدد بزرگ،

🌾 پیاز ۱ عدد متوسط،

👩‍🍳 رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری،

🌾 ماست چکیده (ترجیحا ترش) ۱۰۰ گرم یا نصف پیمانه،

👩‍🍳 زعفران ساییده دم کرده ۲ قاشق غذاخوری،

🌾 نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن به مقدار لازم.

طرز تهیه آسان ته چین مرغ و بادمجان

مرحله اول: آماده کردن مرغ

در این مرحله باید سینه مرغ را تکه تکه کرده و به قطعات کوچک تقسیم کنید. تکه های مرغ را در روغن کافی سرخ کنید. سپس مرغ های سرخ شده را کنار گذاشته و پیازی را به صورت نگینی خرد کرده و در همان روغن به همراه رب، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه تفت دهید. این کار باعث می شود تا غذا رنگ و طعم خوبی به خود بگیرد و رب به خوبی رنگ پس بدهد. بعد از گذشت چند دقیقه که پیاز ها طلایی شدند، قطعات مرغ را به آن اضافه کنید. به همراه آب، تا حدی که روی مرغ را بپوشاند اجازه دهید خوب بپزند و مغز پخت شوند تا حدی که یک سس غلیظ در آن ایجاد شود.

مرحله دوم: سرخ کردن بادمجان

برای استفاده از بادمجان در این ته چین باید ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقوی برش بزنید. البته بعضی از کدبانوهای عزیز مون از اشکال جذاب دیگری هم استفاده می کنند. یا حتی از بعضی قالب ها برای شکل زیبا تر کمک می گیرند. همچنین برای گرفتن تلخی بادمجان ها و برای جلوگیری از جذب روغن زیاد، بهتر است بادمجان ها را برای حدودا یک ساعت به نمک آغشته کنید. سپس با آب خنک خوب بشویید تا تلخی آن کامل گرفته شود.

نهایتا کافی است آن ها را در کمی روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

مرحله سوم: آبکش کردن برنج

در ابتدای گام سوم باید از قبل برنج را در آب و نمک بخیسانید و زمانی که قرار است آبکش کنید آب آن را دور بریزید. در آب جوش به همراه نمک بجوشانید، در حدی که دانه های برنج کمی نرم شوند. دقت کنید که برنج نباید زیاد جوشانده شود چرا که باعث بد شکل شدن تهه چین می شود. این اولین فوت کوزه گری بود. بعد از آبکش کردن برنج نیز باید یک عدد تخم مرغ را به همراه زعفران و ماست چکیده ای که داشتید خوب مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل به آن بزنید. سپس نیمی از برنج را به آن بیفزایید و خوب به هم بزنید تا مایع کف ته چین آماده شود.

مرحله چهارم: ترکیب فوق العاده خوش مزه ته چین مرغ و بادمجان

در آخرین مرحله کافی است قابلمه مورد نظر خود را به روغن آغشته کنید و برنج ترکیب شده با تخم مرغ را بعد از داغ شدن روغن، کف قابلمه بریزید. سپس با کف قاشق کمی فشار وارد کنید تا مواد خوب به هم بچسبند. این هم دومین فوت کوزه گری بود.

در ادامه مرغ هایی که پخته شدند را به همان صورت ریش ریش روی آن بریزید. بعد از آن هم حلقه های سرخ شده بادمجان را به طور مرتب بچینید. در آخر کار هم باقی برنج های آبکش شده را می توانید روی مواد اضافه کنید و از سس مرغ هم روی برنج استفاده کنید.

دمکنی را قرار داده و در ابتدا شعله را زیاد کنید تا آب کف قابلمه بخار شود سپس حرارت را کم کنید تا ته چین برای مدت ۱ ساعت خوب دم بکشد.

نکات تکمیلی طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

👨‍🍳 می توانید از خلال بادام، پسته و زرشک در بین مواد ته چین و همچنین برای تزئین روی ته چین استفاده کنید. درصورت استفاده از خلال بادام بهتر است بادام ها را از شب قبل در آب بخیسانید.

👨‍🍳👨‍🍳 شما می توانید به جای قابلمه از یک قالب گود نیز برای این کار استفاده کرده و به عبارتی ته چین را در فر نیز تهیه کنید. در صورت استفاده از گاز نیز بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید تا ته چینتان ته نگیرد.

سلامتی نعمتی است که وقتی بیمار می شویم ارزش آن را درک خواهیم کرد. قبل از بیمار شدن به فکر پیشگیری و راه حلی آسان و ارزان باشیم. آرزو می کنم هر جا که هستین شاد، سالم و ثروتمند باشید. با خرید برنج ایرانی هم از کشاورز کشور حمایت کرده اید و هم سالم زیسته اید.

در پناه حق – شمال رایس

🌹🌹🌹🌹

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *