طرز تهیه لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو

سلام به تو دوست عزیزم، سلام به شما مادر گل، سلام به همه ی جوجه آشپزهایی که می خوان به جهان پر احساس آشپزی وارد بشن. امروز می خوام تجربه خودم در رابطه با طرز تهیه لوبیا پلو رو با شما به اشتراک بگذارم. من خیلی خیلی دوست دارم که از شما دوست خوبم نتیجه غذایی که چخت کردین رو بخونم. پس لطف کنین هر تجربه ای که داشتین تو قسمت نظران منتشر کنین.

بیشتر از این صحبت نمی کنم. بریم سر وقت لوبیا پلو مون تا صدای شوهره در نیومده. 😄😄😄😄

لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای برنجی در ایران است که طرفداران خاص خودش را دارد. برای تهیه لوبیا پلو بهتر است از لوبیا سبز تازه استفاده کنیم. از آنجایی که لوبیا سبز در فصل بهار می رسد می توان آن را خرد کرده و برای استفاده در بقیه فصل های سال فریز کنیم.

شما می توانید لوبیا پلو را با گوشت گوسفندی تکه ای یا چرخ کرده و یا با گوشت مرغ تهیه کنید. هر کدام مزه و طعم خاص خودش را دارد اما ما قصد آموزش نحوه پخت لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده را داریم. طرز تهیه لوبیا پلو شباهت زیادی به استانبولی دارد. چرا که این غذا در بعضی مناطق کشور به استانبولی شهرت دارد.

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو چرب و چیله (حدودا برای ۶ نفر)

🍴 برنج ایرانی ۴ پیمانه،

🥄 گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم،

🍴 لوبیا سبز خرد شده ۲۰۰ گرم،

🥄 پیاز یک عدد بزرگ،

🍴 گوجه در صورت تمایل دو عدد متوسط،

🥄 رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری،

🍴 نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم،

🥄 روغن به مقدار لازم.

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده خوشمزه

در ابتدای امر باید برنج را به خوب بشویید. با کمی نمک برای حدودا ۲ ساعت برنج بخیسانید. برای تهیه مواد میانی لوبیا پلو، باید لوبیا سبز را خوب بشویید و در اندازه های مناسب خرد کنید. به همراه آب و نمک اجازه دهید تا خوب بپزد تا جایی که لوبیا ها نرم شده و آب آن گرفته شود. در ادامه کافی است تا پیاز را به طور نگینی خورد کنید و در تابه با روغن تفت دهید. اگر دل تان می خواد به حال سختی هایتان گریه کنید حالا وقتشه.

سپس گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه به آن اضافه کنید تا خوب در روغن تفت خورده و تغییر رنگ بدهند. در ادامه دو قاشق رب را به همراه گوجه خرد شده به ترکیب اضافه کنید. باز خوب به هم بزنید تا ترکیب یکدستی به دست آید. وقتی دیدید مواد خوب به خورد هم رفته اند یک لیوان آب به مواد اضاف کنید و درب ظرف را بگذارید. این طوری مواد با بخار آب خوب مغز پخت می شوند.

طرز تهیه لوبیا پلو
طرز تهیه لوبیا پلو

وقتی اطمینان پیدا کردید که گوشت به خوبی پخته شده و آب مواد گرفته شده، لوبیا سبز را به ترکیب اضافه کنید تا مواد یکدست شوند.

نحوه آبکش کردن برنج

وقتی که مواد میانی لوبیا پلو آماده شد نوبت آبکش کردن برنج می رسد. برای این کار قابلمه را تا دو سوم پر از آب کنید. آب برنج را دور بریزید و برنج را به آب در حال جوش در قابلمه اضافه کنید. وقتی برنج به اندازه نرم شد، آن را آبکش کرده و در کف قابلمه روغن بریزید و با ته دیگ مورد نظر خود مثلا سیب زمینی یا نان پر کنید.

در ادامه برنج آبکش شده و مواد میانی لوبیا پلو را به صورت لایه به لایه کف قابلمه بریزید و در آخر خوب با هم ترکیب کنید. درب قابلمه را به همراه دمکنی بگذارید و ۱۰ دقیقه با شعله زیاد به آن فرصت دهید تا آب داخل قابلمه تبخیر شود. نهایتا حدود ۴۵ دقیقه زمان نیاز دارد تا لوبیا پلو خوب دم بکشد.

تجربه مامان ها رو در تهیه لوبیا پلو بخونیم.

🥄 هنگام پختن لوبیا سبز در آب دقت کنید که آب آن زیاد نباشد. چرا که باعث بد شکل شدن پلو خواهد شد.

🥄 برای پخت لوبیا پلو با مرغ نیز می توانید از همین دستور استفاده کنید. تنها کافی است به جای گوشت چرخ کرده از قطعات سینه مرغ استفاده کنید. دیدن چقدر راحته؟ آسون برخورد کنین با چیزی که می خواین به تازگی یاد بگیرین، همه چیز راحت حل میشه.

🥄 برای ته دیگ لوبیا پلو می توانید از برش های سیب زمینی استفاده کنید. بعد از چیدن در کف قابلمه کافیه کمی نمک بپاشین و روی هر برش سیب زمینی از زعفرانی که آماده کرده اید، ۱ تا ۲ قطره بریزید.

🥄 در کنار لوبیا پلو می توانید از انواع ترشیجات، زیتون، انواع سالاد به خصوص سالاد شیرازی و همچنین ماست استفاده کنید.

🥄 افرادی که تمایلی به مصرف گوشت در این غذا ندارند می توانند از تکه های سیب زمینی که نگینی خرد شده اند و یا سویا به جای آن استفاده کنند. البته سویا را باید از قبل در آب جوش بپزید.

🥄 لوبیا پلو را می توانید با لوبیای چشم بلبلی نیز تهیه کنید البته لوبیا چشم بلبلی خشک شده همان لوبیا سبز تازه است.

خیلی خیلی دوست تون دارم. هر جا هستین اون قدر غذاهاتون خوش طعم و عالی باشه که بتونین کلی شعبه بزنین. مردم سف بکشن واسه غذاهاتون و کلی خوش بدرخشین. امیدوارم از خوندن مقاله طرز تهیه لوبیا پلو هم چیزی یاد گرفته باشین و هم از شوخی هایی که کردم خندیده باشید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *