طرز تهیه پخت برنج در پلوپز

طرز تهیه پخت برنج در پلوپز

استفاده از پلو پز در تهیه پلو یک گزینه مناسب، سریع و راحت برای خانم هایی است که فرصت کافی برای پخت برنج را ندارند. این خانم ها به دنبال روش و وسیله ای هستند تا کارشان را راحت تر و سریع تر راه بیندازد. نکاتی که در پخت برنج در پلوپز اهمیت دارد میزان آب مصرفی و مدت زمانی است که برای پخت برنج در نظر می گیرید. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه پخت برنج در پلوپز آشنا کنیم.

طرز تهیه پخت برنج در پلوپز دیجیتالی

ابتدا هر تعداد پیمانه برنج را که مدنظرتان است (به ازای هر نفر یک پیمانه پلوپز کافی است) را خوب بشویید. دقت کنید که برنج را چنگ نیندازید زیرا این کار باعث خرد شدن دانه های برنج می شود. به حالت دورانی با انگشتان برنج را بشویید. در ادامه به تعداد پیمانه برنجی که دارید به علاوه یک پیمانه دیگر آب به برنج ها اضافه کنید (برای مثال ۳ پیمانه برنج به ۴ پیمانه آب نیاز دارد). پس از اضافه کردن مقداری نمک فرصت بدین تا در آب نمک خیس بخورد. برای این کار می توانید برنج را در قابلمه خود پلوپز بریزید.

بسته به نوع برنجی که استفاده می کنید این زمان فرق دارد. برنج های تازه تر زمان کمتر و برنج ها کهنه زمان بیشتری را نیاز دارند. بعد از خیس خوردن برنج، مقداری روغن نیز به برنج ها اضافه کنید. به ازای هر سه پیمانه برج حدودا سه قاشق روغن به آن اضافه کنید. حال پلوپز را به برق بزنید. برای مثال برای پلوپز دیجیتالی، تنها کافی است مدت زمان پخت را تعیین کنید و دکمه استارت را فشار دهید. با خیال راحت به کار های دیگرتان برسید.

اگر به دنبال ته دیگی به غیر از خود برنج هستید باید با کشیده شدن آب برنج، آن ها را به ظرفی دیگر منتقل کرده و قابلمه را بشویید سپس کمی روغن و ته دیگ مورد علاقه تان مثلا سیب زمینی را کف آن بچینید. در ادامه برنج را اضافه کنید و مجددا به آن زمان بدهید تا خوب دم بکشد.

طرز تهیه پخت برنج در پلوپز های قدیمی

برای پخت برنج در پلوپز های قدیمی تر که دارای درجه بندی بر اساس نوع ته دیگ هستند کافی است همان کاری که گفته شده در پلوپز دیجیتالی را انجام دهید. با این تفاوت که به جای زمان دادن، درجه نوع ته دیگ را انتخاب کنید که مثلا ته دیگ برشته تری داشته باشید یا خیر. اگر هم پلوپز شما تنها دارای دکمه­ ی خاموش – روشن است، دکمه را بزنید، درب پلوپز را ببندید و اجازه بدهید تا آب به جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوش آمد درب پلوپز را باز کنید تا آب برنج تمام شود.

پیش از اتمام کامل آب برنج به مقدار دلخواه روغن یا کره و نیز نمک داخل آن بریزید. صبر کنید تا آب برنج کامل کشیده شود. بعد از آنکه آب برنج تمام شد حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه زمان بدهید تا برنج دم بکشد. با توجه به آنچه گفته شد می­ توان مدت زمان پخت برنج در پلوپز قدیمی را حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در نظر گرفت. اگر می­ خواهید برنج ته دیگ نداشته باشد برای دم کشیدن برنج ۲۰ دقیقه زمان کافی است. اما اگر مایل هستید برنج شما ته دیگ داشته باشد ۲۵ تا ۳۰ دقیقه برنج را دم کنید.

نکات مهم ضمن طرز تهیه پخت برنج در پلوپز

🔷 چنان چه پس از پخت برنج در پلوپز متوجه شدید که برنجتان خیلی شل و نرم شده، بهتر است دفعه بعد مقدار آب کمتری را به آن بیفزایدد.

🔷🔷 اگر می خواهید زمان پخت برنج در پلوپز را کاهش دهید باید یک پلوپز با توان بالا را انتخاب کنید. زیرا هرچه قدرت پلوپز بیشتر باشد سریعتر آب برنج را گرم می­ کند و در نتیجه آب برنج زودتر تبخیر شده و مدت زمان پخت برنج کاهش می­ یابد.

🔷🔷🔷 با خرید برنج ایرانی و خوش عطر دیگر مجالی برای گلایه دیگران نیست. حتما از برنج با کیفیت ایرانی استفاده کنید تا دیگر تفاوتی بین شما و دیگر آشپزها وجود نداشته باشد.

صمیمانه از فرصتی که گذاشتید خرسنیدم و مشتاق نظرات شما کدبانوی گرامی هستیم. هر جا هستید سالم و تندرست باشید و حتما ما را از نظرات خود در بهبود کیفیت بهره مند کنید.

2 دیدگاه برای “طرز تهیه پخت برنج در پلوپز

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *