طرز تهیه باقالی پلو با مرغ

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ

باقالی پلو با مرغ یکی از غذاهای مجلسی و بسیار خوش طعم و لذیذ ایرانی است. می توانید از مهمان ها در مراسم با این غذای لذیذ پذایرایی کنید. البته باقالی پلو با ماهیچه هم طرفداران خاص خود را دارد. ولی ما در این مقاله قرار است طرز تهیه باقالی پلو با مرغ را به شما آموزش دهیم. مواد اصلی تشکیل دهنده ی این غذا باقلا است.این ماده مغذی سرشار از آهن، فسفر، مس، منگنز، منیزیم، انواع ویتامین‌ها و اسیدفولیك می باشد. باقلا دشمن کم خونی است و به افرادی که این بیماری را دارند، مصرف این غذا به عنوان یک ماده طبیعی توصیه می شود.

با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه باقالی پلو با مرغ به عنوان یک غذای اصیل ایرانی آشنا کنیم.

مواد لازم برای باقالی پلو با مرغ برای ۴ نفر

🍴 برنج ۳ پیمانه،

🥄 باقلا ۱٫۵ پیمانه،

🍴 مرغ ۴ تکه یا نیم کیلو،

🥄 شوید خشک یا تازه ۱٫۵ پیمانه،

🍴 پیاز ۱ عدد متوسط،

🥄 سیر ۳ حبه،

🍴 نصف استکان زعفران دم کرده،

🥄 رب یک قاشق غذا خوری،

🍴 روغن مایع به مقدار لازم،

🥄 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم،

🍴 سیب زمینی یا نان برای ته دیگ به مقدار لازم.

طرز تهیه مرغ در باقالی پلو

برای طبخ مرغ در باقالی پلو باید ابتدا تکه های مرغ را خوب پاک کنید و بشویید. سپس در مقدار کمی روغن سرخ کرده و کنار بگذارید. در همان روغن هایی که مرغ را سرخ کردید، یک عدد پیاز متوسط و سه حبه سیر که به طور نگینی خورد کرده اید به همراه رب تفت دهید تا طلایی شود. سعی کنید حبه های سیر را رنده کنید تا هنگام میل کردن غذا زیر دندان احساس نشود. در آخر تکه های مرغ سرخ شده را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به ترکیب پیاز و سیری که داشتیم اضافه کنید. با یک لیوان آب گرم که به آن می افزایید اجازه دهید تا به مدت ۹۰ دقیقه خوب جا بیفتد.

برای اینکه مرغ عطر و طعم بهتری بگیرد می توانید نصف استکان زعفران دم کرده را نیز به آن بیفزایید. ضمن طرز تهیه باقالی پلو با مرغ در صورت عدم وجود سیر، می توان از پودر آن استفاده کرد.

طرز تهیه باقالی پلو

برای تهیه باقالی پلو باید مقدار برنجی را که دارید از قبل به همراه کمی نمک در آب بخیسانید. باقالی را هم می توانید به نسبت سفتی آن به مدت ۰٫۵ ساعت یا بیشتر در یک قابلمه آب در حال جوش بریزید تا خوب بپزد و نرم شود. بهتر است باقالی ها را هر چند وقت تست کنید تا نه سفت باشند و نه زیاد نرم که از شکل اصلی خود بیفتند.

یک قابلمه دیگر را نیز حدودا دو سوم آن آب کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. سپس آب برنجی را که داشتید دور بریزید و برنج ها را به همراه کمی نمک به آب در حال جوش بیفزایید. حدودا ۵ دقیقه به آن زمان دهید تا نرمی لازم را به دست آورد. در حدی که مرکز آن کمی سفت و اطراف آن کاملا نرم باشد. وقتی که برنج را آبکش کردید آن را با باقالی هایی که داشتید ترکیب کنید. در کف قابلمه ته دیگ مورد نظرتان را بچینید.

ترکیب برنج ایرانی و باقالی را همراه شوید به صورت لایه لایه روی ته دیگ ها بریزید. در آخر کمی روغن روی برنج ها بریزید و حدودا ۴۵ دقیقه به آن زمان دهید تا دم بکشد.

در ادامه با ما همراه باشید تا نکات مهم ضمن طرز تهیه باقالی پلو با مرغ را بشناسید.

باقالی پلو با مرغ آماده است

برای سرو باقالی پلو با مرغتان شما می توانید باقالی پلو را در دیس مورد نظرتان بکشید. سپس یک کفگیر از برنج ها را با باقی مانده زعفران دم کشیده ترکیب کنید تا زعفرانی شود. از آن برای تزئین روی باقالی پلو استفاده کنید. مرغ ها را هم می توانید در ظرف جداگانه بکشید البته برای زیبا تر جلوه دادن باقالی پلو با مرغ بهتر است تکه های مرغ را در کنار برنج ها بگذارید. شما در کنار این غذا می توانید از انواع ترشی، سالاد و یا زیتون و لیمو ترش طبق ذائقه ی خودتان استفاده کنید.

نکات مهم در پخت باقالی

🥄 هنگام پختن باقالی مقداری کف در قابلمه ایجاد خواهد شد. بهتر است برای جلوگیری از اینکه باقالی ها بد رنگ شوند آن را از ظرف خارج کنید.

🍴 در پخت باقالی پلو بهتر است از شوید و باقالی تازه استفاده کنید. زیرا باقالی فریز شده اگر مدت زیادی در فریزر باشد رنگ و طعم خود را از دست می دهد. شوید نیز به همین ترتیب اگر خشک شود نسبت به حالتی که تازه باشد بسیاری از خواص و عطر و طعم خود را از دست خواهد داد.

در پایان از شما آشپز خوش ذوق درخواست می شود که نظر خود را در سایت منتشر کنید. قطعا شما دستور پخت بهتر و متفاوتی را خواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید خیلی از بانوان با آن آشنا شوند، می توانید برای ما ارسال کنید و ما با مشخصات شما آن را در سایت و پیج اینستاگرام منتشر خواهیم کرد. تشکر از لطف شما

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *