طرز تهیه شیر برنج

طرز تهیه شیر برنج

شیر برنج غذایی بسیار خوش مزه و خوش خوراک برای همه سنین است. بر اساس اسم آن که مشاهده می کنید مواد اصلی آن شیر و برنج هستند. هر دو این مواد انرژی بالایی دارند. شیر برنج هم به صورت سرد و هم به صورت گرم مصرف می شود. برای اطلاع از طرز تهیه شیر برنج با ما همراه باشید.

قاعده خاصی ندارد اما برای میل کردن شیر برنج سرد، از دارچین استفاده می کنند. در حالیکه شیر برنج گرم را با شکر میل می کنند. شما می توانید هر ترکیبی که دوست داشتید را استفاده کنید.

به راحتی طرز تهیه شیر برنج را به شما آموزش خواهم داد. می توانید از تجربیات و خلاقیت های خود را با ما به اشتراک بگذارید. در ارتباط بودن با شما بزرگواران باعث افتخار ماست.

طرز تهیه شیر برنج

در ابتدای کار باید برنج را به مدت ۱۰ ساعت و حتی بیشتر، در آب خیس کنید. عده ای که آشپز های خلاق برنج را در گلاب خیس می کنند. البته این خلاقیت شاید به بعضی ها سازگار نباشد و گلاب زیاد به آنها حس خوبی را منتقل نکند. لذا بهتر است برای گروهی که سلیقه آنها را نمی شناسید، برنج را در آب خیس کنید.

خب بریم سراغ ادامه طرز تهیه شیر برنج خودمون. در گام دوم از یک عدد قابلمه برای پختن برنج استفاده می کنیم. مقدار برنج مورد نظر را به همراه ۲ پیمانه آب می جوشانیم. در ضمن جوشاندن از نصف قاشق چایی خوری نمک استفاده کنید. میزان آب به گونه ای باشد که به اندازه یک بند انگشت روی برنج را فرا بگیرد.

عموما برای خوش خوراک شدن شیر برنج، از برنج نیم دانه استفاده می کنند. در صورت عدم به همراه داشتن برنج نیم دانه از برنج کامل استفاده کنید. اینگونه که شما بعد از پخته شدن برنج، آن را به همراه قاشق له کرده تا ریز تر شود.

گام سوم از طرز تهیه یر برنج اضافه کردن شیر و خامه به قابلمه است. بعد از اضافه کردن شیر و خامه حرارت را بالا ببرید تا شروع به جوشیدن کند. جوشیدن تا جایی ادامه پیدا کند که شیر سر نرود. بعد از جوشیدن شیر حرارت را باید کم کنید نه اینکه اجاق گاز را خاموش کنید.

در ادامه هل و شکر را اضافه کنید و هم زدن را تا جایی ادامه دهید که به خوبی شیر در برنج حل گردد. اجازه دهید قابلمه تا ۹۰ دقیقه روی حرارت باشد تا شیر برنج جا بیوفتد.

نکات مهم در طرز تهیه شیر برنج

شیر برنج به دلیل جذب بالای آب توسط برنج، بعد از سرد شدن سفت خواهد شد. لذا بهتر است تا زمانی که گرم و آماده هر گونه تزیین هست تغییرات لازمه را اعمال کنید. اگر نیاز به استفاده از گل محمدی، دارچین، شکر، پسته یا خلال بادام هست، قبل از سرد شدن دست به کار شوید.

امیدوارم از به اشتراک گذاشتن این موضوع بهره کافی را برده باشید. منتظر پیشنهاد های شما برای بهتر شدن مطالب هستیم.

طرز تهیه شیر برنج زعفرانی

طرز تهیه شیر برنج زعفرانی اینگونه است که مراحل آن همانند شیر برنج معمولی است. اما زمان اضافه کردن زعفران بسیار مهم است. پس از جوشاندن زعفران در آب یا گلاب، قبل از خاموش کردن اجاق گاز آن را به شیر برنج اضافه کنید. یک روش دیگر هم وجود دارد که می توانید بعد از ریختن شیر برنج در ظرف، زعفران را به آن اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *