طرز تهیه فرنی با آرد برنج

امروز قراره راجب یک دستور دسر فوق العاده صبت کنیم که بسیار برای مهمونی ها مناسب است. طرز تهیه فرنی با آرد برنج که امروز یکی از دسر های پرطرفدار در ایران می باشد، با ارزش غذایی بالایی که در آن وجود دارد بسیار برای کودکان مناسب است.

فرنی با آرد برنج

فرنی یکی از میان وعده ها یا به عبارتی یکی از دسر های بسیار خوش طعم و مورد پسند ما ایرانی هاست که به دلیل راحتی در تهیه ی مواد و طرز پخت آن به خصوص در ماه مبارک رمضان، طرفداران زیادی دارد. فرنی به شکل های مختلفی و با مواد اولیه مختلفی مثل آرد برنج و نشاسته تهیه می شود.

قرارهست طرز تهیه ی فرنی با آرد برنج را به شما اموزش بدهیم. همچنین می توانیم از فرنی به خاطر نرمی و سبک بودنش به عنوان یک غذای کمکی برای کودک در حدود سن هفت ماهگی استفاده کرد. فرنی اولین غذایی است که مقدمه ای برای خوردن سایر غذا ها در سنین نوزادی کودکی می باشد.

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

در ابتدای آموزش، بهتر است بدانید که شما اگر به آرد برنج دسترسی ندارین حتما ادامه مطلب را بخوانید تا فرنی مورد علاقه خود را بدون آرد برنج تهیه کنید. شما می توانید از آسیاب برقی برای آرد کردن برنج استفاده کنین و سریعا یک آرد برنج یکدست و نرم رو داشته باشین.

مواد لازم برای طرز تهیه فرنی با آرد برنج برای ۲ نفر:

  1. شیر ۴ لیوان فرانسوی (۲۰۰ گرم)
  2. آرد برنج نصف لیوان فرانسوی یا همان ۴ قاشق غذا خوری (۱۰۰ گرم)
  3. آب سرد نصف لیوان فرانسوی (۱۰۰ گرم)
  4. شکر ۳/۲ لیوان فرانسوی (حدودا ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم)
  5. وانیل نصف قاشق چایخوری
  6. گلاب نصف لیوان فرانسوی (۱۰۰ گرم)

برای تهیه ی فرنی با آرد برنج کافی ست در ابتدا آرد برنج را داخل نصف لیوان آب سردی که داشتید حل کنید. سپس ۴ لیوان شیر سرد را به همراه ۳/۲ لیوان شکر آرام آرام به آن اضافه کنید. این مخلوط را روی یک حرارت متوسط بگذارید و مرتب هم بزنید تا گلوله گلوله نشود.

دقت کنید نکته ای که توی پخت فرنی خیلی اهمیت دارد این هست که نباید حتی یک لحظه هم از هم زدن آن غافل شوید. در غیر این صورت فرنی گلوله گلوله خواهد شد. سعی کنید مرتب و آروم هم بزنید، دلیل اضافه کردن شکر در ابتدای کار هم این است که شکر بتواند خوب فرصت داشته باشد تا در شیر حل شود و بعد از پخت زیر دندان نیاید.

بعد از گذشت یک مدت که مشاهده کردین حرارت به همه ی مواد رسیده، شعله را کم کنید. وانیل و گلاب را می توانید به آن اضافه کنید. البته ریختن وانیل هم اختیاری است و می توانید از آن صرف نظر کنید. بعد از گذشت حدودا ۲۰ دقیقه هنگامی که مشاهده شد فرنی نه حالت سفت دارد و نه شل، آماده ی ریختن توی ظرف است. فرصت آن رسیده تا تزئین کنید که برای تشخیص پختش می تونید با قاشق روی سطح فرنی یه خط بکشید که اگر رد آن ماند یعنی آماده نوش جان کردن است.

تزئین فرنی تهیه شده با آرد برنج

برای تزئین هر نوع فرنی می توانید از زعفران و کاکائو برای تغییر رنگ آن استفاده کنید. به این صورت که کمی زعفران یا کاکائو را داخل آب گرم حل کنید، سپس زعفران یا کاکائو حل شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر هم می توانین با دارچین، گل محمدی، خلال بادام و پسته برای تزئین آن استفاده کنید.

همچنین برای زیبایی بیشتر از قالب های تهیه ی ژله استفاده کنید و فرنی را داخل آن بریزید سپس داخل یخچال بگذارید تا سرد شود و شکل جالب تری به خود بگیرد.

تهیه فرنی با آرد برنج

نحوه ی سرو فرنی با آرد برنج

شما فرنی را می توانید گرم یا سرد میل بفرمایید که این به ذائقه ی شما بستگی دارد. برای این کار لازم هست تا ظرف فرنی را برای مدتی در دمای محیط خانه نگه دارید تا به یک دمای متعادل برسد و سپس میل کنید. اگر هم سرد دوست داشته باشید می توانید بعد از کاهش دما، فرنی را داخل یخجال برای حدودا یک ساعت بگذارید تا خوب ببندد و خنک شود.

نکات طرز تهیه فرنی با آرد برنج

  1. در تهیه ی فرنی بهتر است از قاشق چوبی به جای فلزی استفاده کنید تا فرنی گلوله گلوله نشود.
  2. برای جلوگیری از آب انداختن فرنی که اکثر خانم ها با این مشکل مواجه هستند، بهتر هست قبل از گذاشتن فرنی داخل یخچال صبر کنید تا فرنی به دمای محیط برسد و سپس داخل یخچال بگذارید.
  3. میزان شکر مصرفی را هم بسته به ذائقه ی خودتون می توانید کم یا زیاد کنید.
  4. در صورتی که بخواهید برای افراد کمتر یا بیشتر از ۲ نفر این دسر خوشمزه رو تهیه کنید می توانید مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید تا به مقدار دلخواه تان برسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *